Aktuelt:

FØRSTE EPISODE AV PROPTECH TIL FROKOST: Fra venstre Anders Mjåset, Henrik Taubøll, Silje Rønne og Daniel Butenschøn.

Møt proptechens fedre i ny podcast

I første episode av podcasten Proptech til Frokost, blir vi kjent med Anders Mjåset og Henrik Taubøll. Det var disse to som startet Proptech Norway, industri- og teknologiverket som vokste frem i Oslo, samtidig som proptech gikk fra å være et overbrukt buzzord til å bli et selvstendig teknologifelt.

Publisert

Anders Mjåset er et velklingende navn i startupkretser. Han er seriegründer og grunnlegger av co-workingsuksessen Mesh, han er innovasjonsøkosystemets favorittrådgiver og har møtt flere startups enn vanlige folk har møtt mennesker. Han leder ikke minst de fysiske Proptech til Frokost eventene på Mesh.

Henrik Taubøll, Norges egen Mr. Proptech, økosystemets edderkopp, en skammelig veltrent hvitsnippsadvokat i Wiersholm, dit han kom fra en direktørstilling i WeWork, verdens største co-workingoperasjon som fløy han over til firmafester i Disneyland før den første børsnoteringen gikk opp i flammer. Taubøll har et globalt nettverk som er altfor stort for en fyr som ikke har rundet førr.

Det var disse to som startet Proptech Norway, og nå deler gutta hele historien, fra de møttes, til nettverket ble til, og proptech-reisen fra start til hvor vi er nå, og veien videre. Gå ikke glipp av den første episoden, med med podcast duoen Redaktør Silje Rønne i Estate Media og daglig leder Daniel Butenschøn i Proptech Norway.

Podcasten Proptech til Frokost er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS