TIL FEARNLEY REAL ESTATE: Morten Kreutz blir rådgiver i Fearnley Real Estate.

Morten Kreutz til Fearnley Real Estate

Fearnley Real Estate har ansatt Morten Kreutz som rådgiver innen Utleie & Utvikling i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Ansettelsen innebærer at Fearnley Real Estate styrker fokuset på rådgivning og utleie. Kreutz har de seneste årene drevet rådgivningsfirmaet Kreutz&Co, og har blant annet jobbet med selskaper som Selvaag og Stor-Oslo Eiendom. Han har vært involvert i prosjekter som Røa Torg, Munch Brygge, Snøbyen og Frysjaparken.

– Etter nesten syv år som egen herre ser jeg frem til å bli del av et større og veldig kompetent team. Fearnley er et velrennomert selskap med verdier som appellerer til meg, sier Morten Kreutz.

Fearnley Real Estate AS leverer kommersiell forvaltning og rådgivning inn mot Fearnley Securities Project Finance sin eiendomsportefølje.

– Med ansettelsen av Morten Kreutz vil dette tilbudet styrkes og utvides på bakgrunn av Morten sin sterke erfaring innen utleie, slik at eksisterende kunders prosjekter fortsatt drives frem på best mulig måte, skriver Fearnley Real Estate i en melding.

Samtidig har Fearnley Real Estate opplevd at disse tjenestene også etterspørres utenfor Fearnleys prosjekter av investorer og samarbeidspartnere. Med Morten Kreutz på laget, mener Fearnley Real Estate at selskapet er godt rigget for å tilby tjenester av høy kvalitet både internt og eksternt.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Morten over mange år, og vi ser at vi komplementerer hverandre godt. Vi ser frem til å bygge Fearnley Real Estate AS videre sammen til det beste for våre kunder», sier Axel Bendvold, leder for Fearnley Securities Project Finance.

Morten Kreutz har en mastergrad i markedsføring fra BI i Oslo, og har over 17 års erfaring innen retail-, by- og eiendomsutvikling. Han har tidligere vært eiendomssjef i Citycon/Sektor Gruppen og Utleie- og konseptsjef for bygulv i Norwegian Property ASA (NPRO), hvor han blant annet var ansvarlig for re-utviklingen av nye Aker Brygge. Før dette var han magasinleder ved Steen & Strøm Magasin der han jobbet med restruktureringen og posisjonering av et av Norges eldste og mest kjente kjøpesentre til ett profilert varemagasin

Powered by Labrador CMS