LEVERER: CEO Liv Malvik i KMC Properties la frem tallene for første kvartal torsdag morgen.

Økte leieinntektene med 20 prosent

KMC Properties økte leieinntektene fra 80 til 96 millioner kroner i første kvartal.

Det kommer frem i selskapets kvartalsrapport som ble offentliggjort på Oslo Børs torsdag morgen. Mens KMC Properties hadde 80 millioner kroner i første kvartal i 2022, bidro KPI-justering og nye eiendommer til en økning i leieinntektene til 96 millioner kroner. Selskapet har nå en annualisert run rate på leieinntektene på 412 millioner kroner.

KMC Properties har spesialisert seg på industrieiendom og hadde ved utgangen av første kvartal eiendommer som er verdsatt til 6 milliarder kroner. Verdivurderingen tilsvarenr en netto yield på 6,9 prosent.

Resultatet før skatt endte på 40,6 millioner kroner i første kvartal, noe som er en økning på 87 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapet har 65 eiendommer med et samlet areal på 574.000 kvadratmeter,

– I første kvartal leverte KMC Properties på sine viktigste parametre, inkludert vår hovedprioritet å refinansiere selskapets senior obligasjonslån. Vi fortsetter med å jobbe med å integrere de nylig kjøpte eiendommene inn i selskapet og har et viktig prosjekt innenfor energimerking. I tillegg fortsetter vi å gjennomføre strategiske kjøp, ved å legge fem eiendommer i Narvik, Danmark og Finland til vår portefølje, sier Liv Malvik, CEO i KMC Properties.

Powered by Labrador CMS