VEKST: KMC Properties-sjefen Liv Malvik fortsetter å øke leieinntektene i selskapet.

KMC Properties nærmer seg 400 mill. i årlige leieinntekter

KMC Properties har kommet opp i en årlig run rate på leieinntektene på 371 millioner kroner og er på god vei til å nå målet om å eie eiendom for 8 milliarder innen utgangen av 2024.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag morgen la industrieiendomsselskapet KMC Properties frem resultatene for fjerde kvartal etter å ha gjennomført flere eiendomskjøp gjennom 2022.

– Vi er veldig fornøyd med det vi har oppnådd i fjerde kvartal i 2022. Etter å ha fullført den første delen av vår transformative eiendomstransaksjon med BEWI, kunne vi øke porteføljen vår med 11 industrieiendommer og styrke vår plattform for videre vekst, sier Liv Malvik, CEO i KMC Properties.

Leieinntektene økte fra 55 millioner kroner i fjerde kvartal i 2021 til 80 millioner kroner i 2022. Totalt oppnådde KMC Properties 273 millioner kroner i leieinntekter i 2022, og nå er årlig run rate oppe i 371 millioner kroner. Resultatet fra eiendomsdriften var 17 millioner kroner i fjerde kvartal, mens resultat før skatt endte på 22 millioner.

KMC Properties har ambisjoner om å ha en eiendomsportefølje på 8 milliarder kroner innen utgangen av 2024. Selskapet har allerede forpliktet seg til investeringer som vil øke porteføljen til 7 milliarder (blant annet andre delen av kjøpet av BEWI-eiendommene).

Powered by Labrador CMS