BRED BAKGRUNN: Jan Røkke har tidligere jobbet for blant annet USBL, Naturbetong, Gunnar M. Backe, Peab, Ingeniørbygg.
BRED BAKGRUNN: Jan Røkke har tidligere jobbet for blant annet USBL, Naturbetong, Gunnar M. Backe, Peab, Ingeniørbygg.

Jan Røkke blir ny prosjektsjef i Neptune

Neptune har ansatt Jan Røkke som ny prosjektsjef.

Publisert Sist oppdatert

Jan Røkke har vært i byggebransjen i 36 år, og har erfaring både fra entreprenørsiden frem til 2006, for deretter å gå over til byggherresiden. Han tiltrådte stillingen 18 oktober 2021.

Han har tidligere jobbet for blant andre USBL, Naturbetong, Gunnar M. Backe, Peab, Ingeniørbygg og aller først selvstendig næringsdrivende som tømrer. Det er en reise som ikke er like vanlig i dag, forteller han.

- Jeg syns alltid det har vært spennende å se helheten i et byggverk, og samtidig være nysgjerrig og sette meg inn i detaljer. Jeg gir meg ikke før jeg vet alt om en sak. Noen ganger får man råd som er unødvendig kostbare, og da er det et konkurransefortrinn å kjenne godt til for eksempel sammensetninger av ulike krav og innskjerpinger i lovverk for å kunne gjøre gode vurderinger og valg, forteller han.

Leter etter flere erfarne prosjektsjefer

For tiden har Neptune 20 prosjekter i Oslo, med omtrent 2000 boliger til en samlet verdi av 14 milliarder kroner under utvikling. For å gjennomføre alle prosjektene søker Neptune nå flere erfarne prosjektsjefer som hver vil få overordnet ansvar for en spennende prosjektportefølje fra utvikling av skisseprosjekt og rammesøknad til ferdigstillelse.

- Vi har spennende ting på gang i Oslo, og i 2022 er det i overkant av 430 boliger som skal ut for salg fordelt på 8 prosjekter. Da er vi avhengige av flere dyktige og erfarne prosjektsjefer som Jan, så vi er veldig glade for at han takket ja til å bli en del av Neptune-familien. Timingen var perfekt, sier daglig leder Anders Gregersen.

- Neptune er et selskap med en god prosjektportefølje, solide eiere og et veldig kompetent team som er interessert i å levere godt. De jobber hardt for å være i forkant på kvalitet, arkitektur og miljø i prosjektene. Jeg har jobbet i større selskaper tidligere hvor det er lengre beslutningslinjer, men her er du er mer hands on – det gleder jeg meg til, sier Røkke.

Powered by Labrador CMS