INN I STYRET: Kasper Hellberg (tv) og Dirik Sagbakken Berg.
INN I STYRET: Kasper Hellberg (tv) og Dirik Sagbakken Berg.

Inn i styret i Ung i Næringseiendom

Salman Saed og Henrik Botten Taubøll gir seg i styret i Ung i Næringseiendom fra årsskiftet og erstattes av Kasper Hellberg og Didrik Sagbakken Berg.

Publisert Sist oppdatert

Dermed vil alle de som startet opp foreningen Ung i Næringseiendom i 2014 være ute av styre og stell fra 2021. Nåværende styremedlem Caroline Krefting blir by styreleder i Ung i Næringseiendom. Kathrine Belsvik blir nestleder.

Kasper Hellberg er leder av eiendomsdelen i Corporate Finance-avdelingen i Danske Bank. Han kommer inn i UiN med mange ideer, erfaring fra verv under studiene og et stort nettverk i bransjen. Didrik Sagbakken Berg jobber i UNION Næringsmegling, og har lenge vært et aktivt og dedikert UiN-medlem som har bistått på arrangementssiden tidligere.

– Det er på tide å gi seg etter seks år. Det er naturlig med utskiftning i en organisasjon som er til for de yngre. Jeg har stor tro på at det nye styret vil ta UiN videre og fortsette å gi unge i bransjen et viktig faglig nettverk, skape mangfold og løfte frem dyktige folk, sier Salman Saed i en kommentar.

– Ung i Næringseiendom går inn i en ny fase og jeg gleder meg til å se det nye styret ta organisasjonen videre, sier Henrik Botten Taubøll.

På grunn av Covid-19 har det ikke vært arrangert noen treff denne våren, men Ung i Næringseiendom håper å kunne ha arrangement igjen til høsten.