Karriere:

20 FAGEKSPERTER: Lise Klevan Dybwad tar den nordiske ledelsen for over 20 fageksperter innenfor Workplace i CBRE.
20 FAGEKSPERTER: Lise Klevan Dybwad tar den nordiske ledelsen for over 20 fageksperter innenfor Workplace i CBRE.

Hun blir CBREs Norden-sjef for Workplace Strategy

Lise Klevan Dybwad er utnevnt til Head of Workplace Strategy i Norden i CBRE.

Publisert

CBRE fortsetter å utvikle sitt nordiske nettverk, og vil med ansettelsen av Lise Klevan Dybwad styrke sine arbeidsplasstjenester i regionen. Anne Rein har samtidig blitt utnevnt til Workplace Lead i Norge, med ansvar for det norske teamet og deres prosjektleveranser.

– Vi opplever økt etterspørsel etter strategiske og operasjonelle arbeidsplasstjenester i hele Norden. Lise har omfattende erfaring innenfor området og har bygget opp et bransjeledende team i Norge. Hun har i løpet av det siste året jobbet tett med vårt nordiske team for å levere flerfaglige tjenester til lokale og internasjonale kunder, og er svært kvalifisert til å påta seg rollen og ytterligere videreutvikle vårt nordiske arbeidsplass-team, forteller Einar Schiefloe, Head of Occupier Services, CBRE i Norden.

Lise Klevan Dybwad er Senior Director og Head of Workplace Strategy i CBRE Norge. I sin nye rolle vil hun ha ansvar for å koordinere og videreutvikle CBREs eksisterende team av eksperter innenfor arbeidsplasstrategi i Norden. Hun vil jobbe i tett samarbeid med selskapets globale og europeiske arbeidsplasseksperter.

Det nordiske Workplace-teamet til CBRE har 20 fageksperter. Tjenestene spenner fra analyse, strategi, design, implementering og endringsledelse.

– Jeg er veldig takknemlig og glad for å få muligheten til å ytterligere videreutvikle vår markedsledende Workplace Strategy team i Norden. Vi har opplevd en enorm etterspørsel etter våre tjenester under pandemien. Organisasjoner ser behovet for å tilpasse seg den nye normalen, med hybrid arbeid og endrede behov for samarbeid og arbeidsplassløsninger, og tilpasse arbeidsplassstrategien til nye forretningsmål for å tiltrekke og beholde talenter. Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet med vårt dyktige nordiske team og tilbringe mer tid med våre kunder, forteller Lise Dybwad, Head of Workplace Strategy, CBRE i Norden.

Powered by Labrador CMS