LEIER: Dette kontorbygget skal moderniseres før ny leietaker flytter inn.

SpareBank1 Kundesenter flytter nær 200 ansatte i Stavanger

Signerer 10 års leie avtale og flytter inn i 2026 etter at eiendommen er rehabilitert.

Publisert

– Vi valgte Avant på grunn av byggets strategiske beliggenhet, nærhet til offentlig transport, tydelige miljøprofil og det brede utvalget av fasiliteter som passer godt for våre unge ansatte, sier administrerende direktør Rune Bertelsen i en pressemelding.

Jåttåvågveien 10-12 er et kontorbygg på 50.000 kvadratmeter som eies av amerikanske H.I.G Realty. I 2025 tar eierne bygget tilbake fra Aker som har leid eiendommen i rundt 10 år. I den forbindelse skal Jåttåvågveien 12 konverteres til et hotell som er utleid til UpNorth, og Jåttåvågveien 10, Avant, skal moderniseres.

– Avant skal oppgraderes betydelig når Aker flytter ut i løpet av 2025. Det er store ambisjoner for videre utvikling av eiendommen som skal bli ett av Stavangers mest attraktive flerbrukerbygg. Avant har tidligere annonsert et større samarbeid med Coor for fellestjenester og kantine, og en spennende satsning med Tom Kjørsviks Hanekam for etableringen av en større food court, påpeker Bertelsen.

– Vi er glade for å kunngjøre at kundeservicesenteret signerer en tiårs leieavtale for et toppmoderne kontorlokale, sier Frode Klungtveit i Mono Eiendom som forvalter eiendommen sammen med Anvil Asset Advisors.

Powered by Labrador CMS