Even Jermstad
Even Jermstad

Her er den nye sjefen i Neptune Properties

Even Jermstad har de siste 16 årene ledet flere store utviklingsprosjekter i OBOS Nye Hjem AS, de siste 7 årene som selskapets administrerende direktør.

Publisert

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Neptune Properties og å få jobbe med et så dyktig team. Selskapet har en sterk posisjon i markedet og et solid fundament for vekst. Jeg ser frem til å videreutvikle strategiene og bidra til økt verdiskapning for selskapet, uttaler Even Jermstad i en pressemelding etter ansettelsen som ny CEO i selskapet.

Jermstad har en solid karriere i eiendomsbransjen, og har de siste 16 årene ledet flere store utviklingsprosjekter i OBOS Nye Hjem AS, de siste 7 årene som selskapets administrerende direktør. Han har også vært med på å utvikle strategier for vekst og ekspansjon i ulike markeder og segmenter. Ifølge pressemeldingen vil hans omfattende erfaring og ekspertise innen eiendomsutvikling og investering være uvurderlig for Neptune Properties.

Styreleder i Neptune Properties, Odd-Einar Christophersen, er svært glad for å ønske Jermstad velkommen til selskapet.

– Han bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og en vellykket karriere i utvikling av boliger og næringsprosjekter. Hans erfaring og lederegenskaper vil være en stor ressurs for selskapet i vår videre vekst og utvikling. Vi ser frem til å jobbe sammen med ham for å oppnå våre felles mål, sier Christophersen.

Jermstad tiltrer stillingen 7. august.

Neptune Properties har siden starten i 2007 utviklet og solgt mer enn 1.400 boliger til en samlet verdi av 10 milliarder kroner. For tiden har selskapet ca. 2.000 boliger under utvikling fordelt på 22 prosjekter. Neptune Properties er eid av Gjelsten Bolig AS, og sammen med sitt søsterselskap Profier AS har konsernet en bred og landsdekkende portefølje av 58 prosjekter med til sammen ca. 6.000 boliger under utvikling.

Powered by Labrador CMS