NYANSATTE: Citycon styrker utleieteamet med Stine Bjørdal fra Colliers International og Jarle Alværn fra Abel Eiendomsforvaltning.
NYANSATTE: Citycon styrker utleieteamet med Stine Bjørdal fra Colliers International og Jarle Alværn fra Abel Eiendomsforvaltning.

Hentet nye utleiesjefer

Citycon eier femten kjøpesentre i Norge, og forvalter ytterligere ti for andre eiere. Nå styrker de utleieteamet.

Publisert Sist oppdatert

Stine Bjørdal fra Colliers International og Jarle Alværn fra Abel Eiendomsforvaltning er ansatt i utleieteamet til Citycon. Anne Lene Falch leder dette teamet og er fornøyd med rekrutteringene ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Skal bruke en halv milliard på kjøpesenter og boliger

– De har erfaringen og innstillingen som skal til for å utvikle kjøpesentrene videre. Nå skal vi skape suksess blant annet gjennom gode relasjoner til aktører i norsk retail, sier hun.

– Jeg skal jobbe for at leietagere og kjøpesentre skal lykkes i fellesskap, påpeker leasing manager Stine Bjørdal.

Handlevanene i Norden er i stadig endring. Den tidligere eiendomssjefen i Abel mener at Citycon er i en god posisjon til å forstå fremtidens retail.

LES OGSÅ: Vil rive kjøpesenter for å bygge bykvartal

– 170 millioner mennesker er hvert år innom sentrene våre. Det gir oss et godt grunnlag for å forstå forbrukertrender, som er avgjørende for å lykkes, poengterer senior leasing manager Jarle Alværn.