NY JOBB: Henrik Danielsen skifter beite..
NY JOBB: Henrik Danielsen skifter beite..

Går fra Pareto Securities til Oslo Airport City 

Henrik Danielsen er ansatt som ny kommersiell direktør.

Publisert Sist oppdatert

Han vil ifølge en pressemelding ta del i selskapets ledergruppe med et særskilt ansvar for å utvikle nye forretningskonsepter og samarbeids-/partnerskapsmodeller.

– Vi har over 70.000 kvadratmeter under bygging og vil med dette øke fokuset på selskapets nye strategi, hvor vi aktivt vil søke samarbeidspartnere for videre utvikling og utbygging, sier administrerende direktør Thor Thoeneie.

Oslo Airport City er et stort utviklingsprosjekt i Norges mest sentrale knutepunkt på Gardermoen, og selskapet er godt i gang med utbyggingen av en ny destinasjon med et potensiale på inntil en million kvadratmeter eiendom. 

– Den nye strategien som selskapet har besluttet, åpner store muligheter for å realisere gode prosjekter. Det er spennende å kunne være med på å forme stillingen selv, samt bli en del av et mindre, fremoverlent og dynamisk team. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre, påpeker Danielsen.

Han er utdannet fra NHH med master i finans fra St. Andrews University. Han kommer fra stillingen som partner i Pareto Securities, Real Estate Investment Banking, hvor han har vært siden 2010.

– Danielsen har en sterk interesse for finans og eiendom med omfattende transaksjonserfaring, og er en ressurs med et stort nettverk og rett kompetanse for at Oslo Airport City skal fortsette destinasjonsutvikling og verdiskapning på Gardermoen, sier Thoeneie.

Powered by Labrador CMS