Karriere:

PÅ NYTT SPOR: Frøydis Hammer.
PÅ NYTT SPOR: Frøydis Hammer.

Fra Neptune til Spor

Frøydis Hammer ansatt som salgs- og markedssjef i Spor Eiendom.

Publisert

Hammer er utdannet fra Norges markedshøyskole og Westerdals Oslo. Hun kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Neptune Properties, hvor hun har vært siden 2010. Hammer blir nå gjenforent med sine gamle Neptune-kolleger Thorbjørn Conradi og Tore Økseter.

- Vi er selvsagt strålende fornøyde med ansettelsen. Frøydis er en usedvanlig dyktig medarbeider, med lang og bred erfaring innen alt som har med salg og markedsføring av boligprosjekter å gjøre. Frøydis er i tillegg genuint opptatt av fornøyde boligkjøpere, og hun passer dermed veldig godt inn i vår verdibaserte virksomhet, sier daglig leder Tore Økseter.

Frøydis Hammer tiltrådte stillingen 1. februar 2021, og skal blant annet ha ansvaret for salg og markedsføring av boligprosjekter, utforming av markedstilpassede boliger og generell kundeoppfølgning.

- Det er vemodig å forlate Neptune Properties etter ti år. Samtidig har jeg fulgt med på oppstarten til Spor Eiendom, og når anledningen bød seg kunne jeg ikke si nei til å bli med å utvikle Spor Eiendom videre, sier Hammer.

Spor Eiendom ble etablert i 2018, og har per i dag ca. 200 boliger under utvikling, salg eller oppføring.

Powered by Labrador CMS