UTVIKLINGSDIREKTØR: Erik Bull Hansen skal lede utviklingsprosjekter i Oslo House.
UTVIKLINGSDIREKTØR: Erik Bull Hansen skal lede utviklingsprosjekter i Oslo House.

Fra Fredensborg Bolig til Oslo House

Oslo House har ansatt Erik Bull-Hansen som ny utviklingsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Han kommer fra Fredensborg Bolig, hvor han var prosjektsjef og har til sammen 14 års erfaring fra byggherresiden med prosjektledelse og eiendomsutvikling i flere selskaper. Erik Bull-Hansen er utdannet sivilingeniør fra NTNU, bygg og miljøteknikk, med fordypning prosjektledelse.

– Oslo House er et meget spennende selskap som utvikler urbane prosjekter med høy kvalitet. De både evner og tør å utfordre og være innovative samtidig som de er opptatt av god dialog med PBE, BYA, andre premissgivere og interessenter. Jeg har stor tro på deres visjon og konsept og gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring slik at vi sammen skal utvikle gode unike urbane prosjekter med høy kvalitet, sier Erik Bull-Hansen i en kommentar.

Oslo House har nylig inngått partnerskap med Private Equity-giganten innenfor eiendom NREP. Det nye partnerskapet skal fokusere på urban boligutvikling. Sammen vil de kartlegge, kjøpe og utvikle eiendommer. Hvert prosjekt blir organisert som et eget selskap med delt eierskap mellom partene.

Oslo House vil ha prosjektlederrollen. Oslo House ble etablert i 2016 av Jarl J. Fronth og Bjørnar Johnsen, som begge kom fra Aspelin Ramm-eide Infill.

Powered by Labrador CMS