SNART I GANG IGJEN: Estate har lagd planene for høstens konferanser. Her fra Boligdagene 2019. Foto: Glen Widing.
SNART I GANG IGJEN: Estate har lagd planene for høstens konferanser. Her fra Boligdagene 2019. Foto: Glen Widing.

Estate klar for konferansehøst

Estate kunnskap går i gang med en omfattende konferansehøst, med ekstra fokus på smittevern og et redusert antall plasser på konferansene.

Publisert Sist oppdatert

Mens korona har stanset konferansene til Estate Kunnskap denne våren, har konferanseavdelingen utarbeidet et nytt konsept for digitale konferanser. Neste uke skal den første digitale konferansen i serien Estate Connect arrangeres og i begynnelsen av juni blir det en digital boligkonferanse.

Samtidig har Stein Ove Ødegård og hans konferanseavdeling jobbet på spreng for å legge løpet for de fysiske konferansene gjennom andre halvår.

– Vi har nå fått på plass hele programmet for høsten og gleder oss til å legge til rette for at bransjen kan møtes igjen. Samtidig har vi brukt mye tid på å jobbe sammen med hotellene og arrangementstedene for å sikre at konferansene arrangeres i tråd med myndighetenes retningslinjer. Alle som kommer på konferansene våre skal vite at vi følger alle regler, råd og pålegg om smittevern. Trygghet er viktig, sier Ødegård.

Den første konferansen til høsten er Eiendomsutviklingsdagene 2020 på Farris Bad i Larvik den 27. og 28. august. I tråd med myndighetenes nåværende smitteverntiltak, legges det inn en foreløpig begrensning på antall deltakere på arrangementet på 100 personer.