Karriere:

TAR LEDELSEN: Endre Folge tar over som sjef i UNION Gruppen.
TAR LEDELSEN: Endre Folge tar over som sjef i UNION Gruppen.

Endre Folge blir ny sjef i UNION Gruppen

Endre Folge er ansatt som ny CEO i UNION Gruppen. Folge har bakgrunn fra Aker og HitecVision-systemet.

Publisert Sist oppdatert

Endre Folke overtar stillingen etter Øystein A. Landvik, som fortsetter som styreleder og partner i selskapet. Folke tiltrer stillingen umiddelbart.

– UNION er et fantastisk selskap med god merkevare og mange flinke medarbeidere. Vi gleder oss til at Endre tar over som CEO. Han vil tilføre ny kunnskap som vil utvikle UNION videre. Jeg ser frem til å samarbeide med ham. Jeg har arbeidet i UNION i snart 40 år, og sikter på mange år til som aktiv eier i selskapet sammen med mine partnere Hroar Nilsen, Lars Even Moe og Bjørn Henningsen, sier Øystein A. Landvik

Endre Folge har gjennom de siste 15 årene vært med å gjennomføre store finansielle transaksjoner og utvikling av operasjonelle prosjekter gjennom ulike roller innenfor Aker og HitecVision-systemet. Senest i rollen som CFO & Chief Investment Officer i det HitecVision-eide selskapet Moreld.

– UNION har gjennom sin bredde og kompetanse en sterk posisjon i det norske eiendomsmarkedet. Jeg setter stor pris på at styret gitt meg muligheten til å lede videreutviklingen av selskapet sammen med alle selskapets motiverte og dyktige ansatte, i nært samarbeid med eierne, sier Endre Folge.

- UNION skal fortsette å skape verdier av eiendom, men i lys av de store endringene i eiendomsmarkedet ser vi store muligheter gjennom et skarpere fokus på det finansielle og asset management. Den raske utviklingen i renter, priser og kostnader skaper et mer volatilt eiendomsmarked, og vi ruster oss for å gripe de mulighetene dette byr på. Med sin spisskompetanse og erfaringsbakgrunn er Folge den rette til å utvikle UNION til en enda bedre eiendomspartner for investorer, gårdeiere, leietakere og samarbeidspartnere, sier Øystein A. Landvik

Powered by Labrador CMS