Aktuelt:

NYTT: Om et par år kan dette hotellet ta imot gjester.

Citybox inntar Stockholm

- Endelig har vi funnet den perfekte beliggenheten, sier sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkjeden Citybox Hotels har signert avtale med tradisjonsrike Atrium Ljungberg om et nytt hotell med 104 rom i Katarinahuset i den svenske hovedstaden. Det er kjedens første i Sverige og skal åpne i 2024 ifølge en pressemelding.

- Endelig har vi funnet den perfekte beliggenheten i Stockholm. Katarinahuset ligger rett ved Gamla stan og har svært gode forbindelser med alt av kollektivtrafikk. Muligheten til å åpne hotell der sammen med Atrium Ljungberg kunne vi ikke la gå fra oss, sier Martin styreleder Smith-Sivertsen blant annet.

Hotellet er kjedens niende signering og åpnes sammen med et hotell i Helsinki. Nå skal det ikoniske Katarinahuset bygges om og moderniseres, blant annet med kontorlokaler. Etter ombyggingen får hotellet miljøklassifiseringen BREEM Excellent, dessuten skal kjeden søke om å få Green Key-sertifisering i tråd med deres arbeid for mer bærekraftig hotelldrift.

- Hotellet blir et utmerket tilskudd til blandingen av moderne bedrifter som har valgt å etablere seg her, sier Camilla Waxin i Atrium Ljungberg.

Citybox gjør det meste for å holde prisene nede, som å droppe minibar, pikkolo, romservice og tv. Selve innsjekkingen må gjestene ta seg av selv. Kjeden har seks hoteller i drift i Oslo, Bergen, Kristiansand, Antwerpen og Tallinn. Videre er det hoteller under planlegging/utbygging i Helsinki, Tromsø, utvidelse i Kristiansand, og nå også i Stockholm.

Powered by Labrador CMS