SAMARBEID: Lokalpolitiker Mathias Weseth (H) og Christian Berg i Bonava har samarbeidet for å kunne tilby yngre boligkjøpere en fordel.

Gir ungdomsrabatt i boligprosjekt i Bærum

Bonava gir 5 prosent rabatt til førstegangskjøpere på Løxatorget i Bærum. – I samarbeid med Bærum kommune gjør vi noe vi aldri har gjort før, sier utviklingssjef i selskapet, Christian Berg.

Publisert

Forrige uke ble salgsslipp to av Løxatorget lagt ut i markedet. I alt blir det 80 leiligheter i prosjektet, som ligger noen minutters gange fra Sandvika sentrum.

– Vi har stor tro på Løxatorget, derfor har vi valgt å gå ut i markedet nå. I dette salgstrinnet gir vi også en forkjøpsrett på 19 leiligheter til førstegangskjøpere under 35 år. Førstegangskjøperne får 5 prosents rabatt. Vi gjør dette for å hjelpe yngre kjøpere med å komme seg inn på boligmarkedet, uttaler utviklingssjef Christian Berg i Bonava i en pressemelding.

Løxatorget.

S– Mange sitter på gjerdet nå, og markedet har vært tregt i den siste tiden. Men for mange ligger det store mulighet å kjøpe nå, før prisene etter hvert vil stige. 5 prosent høres ikke så mye ut, men på en leilighet til 3 millioner, blir det 150.000 kroner i rabatt, påpeker han.

Ifølge pressemeldingen har Bonava samarbeidet tett med Bærum Høyre og politiker Mathias Weseth for å kunne tilby yngre boligkjøpere en fordel.

- Det er en av mine fanesaker å jobbe for at yngre mennesker skal få råd til å kjøpe sin egen bolig i Bærum. Jeg er veldig godt fornøyd med at Bonava tilbyr en «unge voksne-rabatt». Det har vært kjekt å samarbeide så tett med en boligutvikler for å finne løsninger. Vi har ikke kommet med noen krav om rabatter. Der har Bonava strukket seg langt for å komme med en god og kreativ løsning her på Løxatorget, uttaler Weseth.

Etter planen skal de første beboerne i Løxatorget flytte inn til sommeren 2025.

Powered by Labrador CMS