GÅR TIL BONAVA: Mariell Hernandez Berg.
GÅR TIL BONAVA: Mariell Hernandez Berg.

Bonava henter fra Eie og er klar for storsatsing

Bonava har ansatt Mariell Hernandez Berg som ny salgssjef. Nå er ambisjonen å bli blant de største på Østlandet

Publisert

Den nye salgssjefen Mariell Hernandez Berg kommer fra Eie Eiendomsmegling, hvor hun jobbet som fag,- og kvalitetssjef siden 2016. Hun skal være med på å bidra i Bonavas satsing på å nå målet med å bli blant de topp tre utbyggerne i Oslo-regionen de neste årene.

Salgs,- og markedsteamet I Bonava teller nå fem ansatte I løpet av det siste året har Bonava bygget seg opp fra 7 til 27 ansatte i dag. Bonava sikret seg en solid posisjon i det norske markedet da de kjøpte Urbanium for 608 millioner kroner. Nå jobber regionleder Matilda Vinje med å med å ansette fagfolk i alle ledd.

– Vi er særdeles fornøyd med at vi tiltrekker oss noen av de dyktigste fagfolkene i bransjen. Mariell bidrar til å løfte vår ferske salgsorganisasjon opp fram med sin energi, dyktighet og erfaring fra eiendomsbransjen Vi har mange spennende prosjekter på gang på Østlandet, som er ute for salg – og som kommer for salg, sier regionleder hos Bonava Oslo, Matilda Vinje.

I tillegg til å lede salgsteamet på seks personer, blir Hernandez Berg også sterkt delaktig i prosessene rundt tomtekjøp og prising av nye leiligheter.

- Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Jeg ble ansatt 1. februar, og foreløpig er vi alle plassert på hjemmekontor. Men både teamet mitt og jeg gleder oss til å flytte ned på Skøyen til våre nye kontorer, sier hun.

Mariell Hernandez Berg forteller om store ambisjoner i Bonava.

– Per i dag er vi Oslo-regionens sjette største boligutvikler. Men innen de neste tre årene håper vi på å være blant de tre-fire største. Vi begynner å bygge opp en stor tomtebank, og større skal den bli, sier Berg.

Powered by Labrador CMS