Karriere:

BYTTER BEITE: Eirik Skarstad-Knudsen går fra Wahl Eiendom til Conceptor Eiendom.

Blir utviklingsdirektør i Conceptor Eiendom

Eirik Skarstad-Knudsen er ansatt som utviklingsdirektør i Conceptor Eiendom.

Publisert

Eirik Skarstad-Knudsen skal jobbe med nye utviklingsprosjekter og videreutvikling av konsernets eiendomsportefølje. Conceptor AS har historie tilbake til 1995 og har nå en verdijustert totalbalanse på ca. 2,3 milliarder kroner, hvorav verdijustert egenkapital utgjør ca. 1,5 milliarder.

– Vi vil vokse i årene fremover og er fokusert på verdiutvikling av våre investeringer og vår balanse. Å få Eirik Skarstad-Knudsen på laget blir veldig bra. Han har nettopp den bakgrunn og erfaring vi trenger, sier Ronnie Egeland som er adm. direktør i Conceptor AS.

Skarstad-Knudsen kommer fra stillingen som eiendomssjef i Wahl Eiendom AS, hvor han har vært i ni år. Han er utdannet ved Copenhagen Business School og tiltrer stillingen den 1. desember i år. I Wahl Eiendom har han jobbet med en rekke ulike utviklingsprosesser og som eiendomssjef har han hatt budsjett- og resultatansvaret for en egen eiendomsportefølje, samt innehatt en sentral rolle i gjennomføringen av selskapets utviklingsstrategi.

– Eiendomsutvikling har alltid engasjert meg. Jeg motiveres av prosessen fra ide til avtale, å se verdiskapning bli realisert. Min rolle som byggherrerepresentant har gitt meg dyptgående kunnskap om verdien av samarbeid i ulike prosjektgrupper, samt viktigheten av samhandling mellom mennesker i de forskjellige posisjonene, sier Eirik Skarstad-Knudsen.

Powered by Labrador CMS