TAR OVER: Henning Lauridsen tar over etter Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge. Foto: NBBL.
TAR OVER: Henning Lauridsen tar over etter Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge. Foto: NBBL.

Blir sjef i Eiendom Norge

NBBL-toppen Henning Lauridsen blir ny administrerende direktør i Eiendom Norge.

Publisert Sist oppdatert

Han overtar dermed sjefsstolen etter profilerte Christian Vammervold Dreyer, som skal begynne i Ivar Tollefsens eiendomsselskap Fredensborg.

– Vi er veldig glade for å ha ansatt en svært kompetent etterfølger til Christian Vammervold Dreyer, som slutter i Eiendom Norge 1. januar 2020, sier administrerende direktør i Privatmegleren og styreleder i Eiendom Norge, Grethe W. Meier.

Henning Lauridsen har jobbet i eiendomssektoren gjennom mange år i ulike faglige- og lederstillinger i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

– Lauridsen vil sikre kontinuitet og kompetanse i ledelsen av organisasjonen. Han har stor forståelse for og lang erfaring med foreningsarbeid. Han vet hva foreningsarbeid innebærer og har i NBBL vist en evne til å samle aktørene, skape konsensus og sakseierskap. Han har stor kunnskap om myndighetsarbeid på ulike nivåer, samt god kjennskap til utbyggersiden i boligmarkedet, noe som er svært viktig for dynamikken i boligmarkedet, sier Meier.

Lauridsen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har de siste årene har hatt stillingen som direktør for interessepolitikk og jus i NBBL.

– Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen etter Dreyer. Eiendom Norge har en sentral rolle i det norske samfunnet, både som utgiver av boligprisstatistikken og som en toneangivende aktør i det politiske ordskiftet, sier Lauridsen.

 

Powered by Labrador CMS