Baard Schumann slutter i Nordr

Baard Schumann slutter som sjef i Nordr etter uenighet om selskapets strategi.

Publisert Sist oppdatert

– Over tid har vi erfart at styret og Schumann har et ulikt syn på hvordan virksomheten skal drives. Vi har stor respekt for Baard sin kompetanse innenfor boligutvikling, men siden vi ikke har lykkes med å finne en omforent strategi for selskapet, forlater han sin stilling. Nordr har kommet langt på bare ett år og etablert seg som en solid og anerkjent aktør både i Norge og Sverige. Baard har gjort en god jobb for selskapet i året som har gått og vi ønsker ham lykke til videre med nye utfordringer, sier styreleder i Nordr, Andreas S. Oulie.

Schumann fratrer sin stilling som konsernsjef med umiddelbar virkning. Styret har konstituert Pål Aglen, administrerende direktør i Nordr Norge, i stillingen, og starter arbeidet med å finne en ny konsernsjef i Nordr.

– Det har vært arbeidsomt, spennende og givende å ta Nordr fra en ide til det konsernet vi i dag ser. Jeg ønsker selskapet og de ansatte lykke til videre når jeg i dag trer tilbake fra stillingen som konsernsjef i Nordr, sier Baard Schumann i en kommentar.

Baard Schumann har i mange år vært en sentral stemme i norsk boligdebatt. Han var konsernsjef i Selvaag Bolig i mange år før han måtte gå derfra sommeren 2018. Schumann har også etablert utleieselskapet Quality Living Residential, som investerer i utleieprosjekter.

Powered by Labrador CMS