SAMLOKALISERER: Cegal har signert en 10-års leieavtale i Vestre Svanholmen 4 på Forus.
SAMLOKALISERER: Cegal har signert en 10-års leieavtale i Vestre Svanholmen 4 på Forus.

Tre storavtaler på Forus på kort tid

Flytter over 200 arbeidsplasser.

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Aibel og Eni Norge forlenger leieavtalene i hhv. Vestre Svanholmen 14 og 12 på Forus. Nå melder Seabrokers Eiendom, en av deltakerne i Forus-samarbeidet, om nok en storavtale. Cegal har signert en 10-års leieavtale i Vestre Svanholmen 4 og samlokaliserer dermed virksomheten.

Cegal er et av regionens ledende IT-selskaper og de siste års vekst har medført behov for to lokasjoner på Forus. Nå samler Cegal virksomheten og flytter over 200 arbeidsplasser til Vestre Svanholmen 4. Leieavtalen gjelder fra 1. januar 2017, har en varighet på 10 år og omfatter 4300 kvm.

Les også: Forlenger med ti år på Forus

Seabrokers Eiendom er blant de største eiendomsaktørene på Forus og en av deltakerne i Forus-samarbeidet. Selskapet er blant annet utvikler og eier av mange ikoniske eiendommer ved golfbanen sentralt på Forus.

– Vestre Svanholmen 4 blir med dette et lokalt teknologisenter med flere anerkjente virksomheter. Vi har bevisst fokusert på teknologiselskaper i Vestre Svanholmen 4 for at de skal kunne utnytte hverandres kompetanse og innovative løsninger. Vi er svært fornøyde med å få Cegal inn i dette moderne landemerket på Forus, sier kontraktsansvarlig Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom.

I juni kunne Seabrokers Eiendom melde om at selskapet hadde forlenget med Eni Norge i Vestre Svanholmen 12. Avtalen har en varighet på ti år og omfatter hele byggets areal på 13.000 kvm. Kontrakten overtar direkte når eksisterende leieavtale utløper i februar 2017.

Les også: Nye leieavtaler å Forus

I mai forlenget Seabrokers Eiendom leieavtalen med Aibel i Vestre Svanholmen 14. Avtalen har en varighet på fem år med ytterligere opsjoner og omfatter tre av byggets seks etasjer. Vestre Svanholmen 14 var det første av Seabrokers-byggene langs golfbanen, og Aibel har hatt det som hovedkvarter siden det stod ferdig i 2006.

Forus-samarbeidet driver langsiktig omdømmebygging av området som landets viktigste næringsområde. I tillegg til Seabrokers Eiendom består samarbeidet av DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, NCC Property Development, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark, IKM Eiendom, Trallfa Eiendom og Brødrene Kverneland Eiendom.

Sammen representerer deltakerne eksisterende og planlagte næringseiendommer på ca 1,2 millioner kvm på Forus.

Les også: SpareBank1 Gruppen til Golf Tower på Forus

Powered by Labrador CMS