Tjuvstarter Mathallen
Mathallen tjuvstartet med teståpning tirsdag for få nok tid til innkjøring før den store åpningen den 12. oktober.
Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.
Etter lang tids planlegging og bygging, er Mathallen på Vulkan ved Grünerløkka nå endelig ferdig. Forventningene fra utbygger Aspelin Ramm har vært store etter at deres arrangement Mathallen Forsmak i begynnelsen av mars samlet mellom 30 000 og 35 000 mennesker i løpet av to hektiske dager.
Den offisielle åpningen finner sted den 12. oktober, men Mathallen åpnet dørene allerede tirsdag 2. oktober klokken 12. Åpningen skjedde ”i det stille”, slik at man får kjørt inn butikkene og konseptene før det store rushet av folk kommer på åpningsdagen.
Mathallen har fått på plass en rekke leietakere. Blant butikkene og restaurantene finner vi Annis Pølsemakeri, Baker Nikolaisen, Champagneria Bodega, Delikatysk, Den Blinde Ku, Frøya Sjømat, Grünerløkka Brygghus, Hello Good Pie, Hotel Havana og Stangeriet.
(Foto: Vulkan Eiendom)