Karriere

Blir leder for Bonava Oslo

Matilda Vinje er ansatt som regionsjef i Bonava Oslo.

NY JOBB: Matilda Vinje skal lede Bonavas satsing i Oslo-området.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Matilda Vinje kommer fra stillingen som direktør for AF Eiendom, som er AF Gruppens selskap innenfor eiendomsutvikling. Bonava sikret seg en posisjon i Stor-Oslo-markedet i fjor da Urbanium ble kjøpt for 606 millioner kroner, og nå skal Vinje utvikle den virksomheten videre.

– Jeg ser frem til å lede arbeidet med å gjøre Bonava til en sterk merkevare i Oslo-området, sier Vinje.

Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU på linjen for industriell økonomi og teknologiledelse. Hun har jobbet i to år som strategisk rådgiver i Boston Consulting Group, før hun i 2013 begynte i AF Gruppen med risikostyring som arbeidsfelt. I 2015 ble hun utnevnt til direktør for kvalitets- og risikostyring i konsernet, og året etter til leder for AF Eiendom.

– Bonava har store ambisjoner for satsingen i Oslo, og vi har med ansettelsen av Matilda Vinje fått en person med svært gode forutsetninger for å organisere og lede virksomheten på en ypperlig måte, sier leder for Bonava i Danmark og Norge, Kristina Olsen.

Etter kjøpet av Urbanium sikret Bonava seg en portefølje med ni prosjekter som kan bygge til sammen 1000 boliger. Bonava tok også over medarbeiderne i Urbanium, som nå er integrert i Bonavas organisasjon.

– Stor-Oslo har det mest vekstkraftige boligmarkedet i Norge, og vårt mål er å oppnå en betydelig markedsandel ved å tilby prisvennlige og bærekraftige boliger, sier Olsen.

Grunnleggeren av Urbanium, Espen Pay, leder virksomheten i Oslo frem til Vinje overtar, og blir deretter seniorrådgiver.

Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss
Advarer mot byggebrems i nord
Utvikling
– Vi kommer ikke langt med 150 millioner (+)
Utvikling
Her blir det 12.000 kvadratmeter lager
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.