Karriere

Solon hyrer dreven rådgiver

Tine Aagesen starter i Solon Eiendom som reguleringsrådgiver.

STYRKER: Stig L. Bech har fått inn Tine Aagesen som reguleringsrådgiver i Solon Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Solon Eiendom har over tid vært tydelige på sin vekststrategi, og skal man vokse må man ansette.

– Vi har kjøpt flere gode tomter i vårt kjerneområde i Stor-Oslo. I kjølvannet av disse transaksjonene er det viktig å sørge for at vi disponerer tilstrekkelig kompetanse og kapasitet. Vi har over tid vært så heldige å kunne ansette førsteklasses prosjektsjefer og prosjektledere med lang erfaring, sier Stig L. Bech, administrerende direktør i Solon Eiendom.

LES OGSÅ: Ny prosjektsjef i Solon

– Viktig med god og nøyaktig dialog
– I tillegg har vi sett behov for noe bredere kompetanse på juss, arkitektur og regulering.  For en utvikler som oss, er det ekstremt viktig å kunne gjøre raske og presise kjøpsvurderinger. Det aller meste av de transaksjonene vi utfører skjer off-market. Men også i den videre prosjekthåndteringen er det viktig å ha en god og nøyaktig dialog med det offentlige, for eksempel i reguleringsprosessen. Samspillet frem mot gode planer er sentralt, og helt avgjørende for en effektiv produksjon der forutsigbarhet på tid og kostnader er essensielt.

– Det er derfor veldig spennende at vi nå har inngått avtale med Tine Aagesen i en rolle som reguleringsrådgiver, sier Bech.

Aagesen er samfunnsgeograf fra NTNU i Trondheim og Asian Institute of Technology. Hun har jobbet med reguleringsplaner og utredning i nærmere tjue år, de første ti årene i Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten og deretter som konsulent i Civitas.

LES OGSÅ: Npro ansetter prosjektdirektør

– Med dette har hun en verdifull og detaljert innsikt i kommunale plan- og saksbehandlingsprosesser. Hun har bred erfaring i hele spennet fra deltakelse i de større byplanoppgavene i Fjordbyen og til detaljregulering av enkelttomter, sier Bech.

– Solon Eiendom er en utvikler jeg har hatt glede av å jobbe for i flere prosjekter, så jeg har over flere år hatt anledning til å foreta en grundig bakgrunnssjekk av firmaets vilje og intensjoner til å satse på kvalitet i boliger og uteområder, sier Tine Aagesen.

LES OGSÅ: Blir partner i DARK

– Det er med et innslag av skrekk jeg forlater den frie tilværelsen som selvstendig konsulent, men først og fremst skal det bli stas å ta skrittet over i eiendomsbransjen helt på ekte og jobbe på ett lag med samme mål. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier hun.

– Nå håper jeg bare de også elsker å synge Åge Aleksandersen høyt på firmafester, legger Tine Aagesen nærmest hviskende til.

LES OGSÅ: Hentet nye utleiesjefer


Se Stig Bech fortelle om Solon-modellen på Estate Play her:

Blir løpt ned når de lanserer fond med dette (+)
Analyse
Eiendomsskatt for næringseiendom: Det lønner seg å prute
Juss
Investorene vil kjøpe mer eiendom
Aktuelt
Prøver på nytt med færre boliger (+)
Bolig
Snart byggestart for hotell på Økern
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Corona gir hotellsmell (+)
Aktuelt
Kvitter seg med 105 mål stor næringspark (+)
Transaksjoner
Må møte som tiltalt i retten denne uken (+)
Juss
Vil hedre sin avdøde kone på Fornebu
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.