STORT OPPMØTE: Som vanlig var det stort oppmøte på UiN-treff.

Avholdt UiN-treff nr. 21

Ung i Næringseiendom hadde i går sitt 21. nettverkstreff siden oppstarten for over fem år siden.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen var treffet hos Oslo Areal, med eiendomsselskapets samarbeidspartner Epicenter.

Administrerende direktør i Oslo Areal, Mona Ingebrigtsen, innledet med hvordan Oslo Areal, sammen med partnere, jobber for å skape moderne, fremtidsrettede og utradisjonelle nabolag.

Mathias Willumsen i Epicenter Oslo fortalte om hvordan man bruker kreative prosesser til å skape endringsvilje.

Viktigheten av bærekraft og miljø innen næringseiendom ble fremhevet av Espen Jorvang, Head of Large Real Estate i Danske Bank. Grønn finansiering er i kraftig fremvekst, og veldig etterspurt blant investorene da “grønne bygg” er forventet å ha en høyere residualverdi enn “brune bygg”, og kan dermed oppnå bedre finansiering.

De fremmøtte fikk også et innblikk i et par av Norges mest spennende proptech-selskaper. Espen Philip Haugen, presenterte Spacemaker AIs software og noen av mulighetene det tilbyr.

Johan Biermann Knutsen viste hvordan Unloc skal revolusjonere neste generasjon låsløsning med nøkkelknippe på mobilen via app som jobber på tvers av plattformer og leverandører.

Se også Estate Play fra da Magnus Meisingset Haug og Herman Roksund i Haavind arrangerte en samling for de unge i eiendomsbransjen under MIPIM i Cannes. De er ikke i tvil om at det kommer stadig flere unge og kvinner inn i eiendomsbransjen.

Powered by Labrador CMS