NY JOBB: Christian Vammervold Dreyer bytter beite.

Fredensborg henter Christian Dreyer

Christian Vammervold Dreyer blir direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Fredensborg.

Publisert Sist oppdatert

Christian Vammervold Dreyer slutter dermed som administrerende direktør i Eiendom Norge, hvor han har vært siden 2013.

– Fredensborg er ett av Europas ledende eiendomsselskaper med snart 60.000 utleieleiligheter i Skandinavia, Nederland og Tyskland, 50 % eierandel i Utleiemegleren og en betydelig bolig- og fritidsboligutbygger. Å jobbe med noe som er så viktig for så mange mennesker i et så spennende selskap som Fredensborg, er noe jeg gleder meg til, sier Dreyer.

Han begynner i januar 2020 med det overordnede ansvaret for kommunikasjon og samfunnskontakt i hele Fredensborg-konsernet. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært eiendomsmegler i en årrekke før han bygde opp Eiendom Norge til å bli en ledende bransjeorganisasjon innenfor bolig- og bransjepolitiske spørsmål.

– At jeg kan ta aktivt del i hvordan Fredensborg skal ivareta og utøve sin samfunnsrolle her hjemme og ute i Europa, er et inspirerende oppdrag, fortsetter Dreyer.

– Christian er en leder som kombinerer klokskap og erfaring med utålmodighet og engasjement. Med solid forretningsforståelse, bransjekunnskap og et godt verdigrunnlag, vil Christian passe godt inn og bli et verdifullt medlem av Fredensborgs ledergruppe. Det gleder meg at vi kan rekruttere så flinke folk som Christian, sier Fredensborg-eier Ivar Tollefsen.

Powered by Labrador CMS