UTVIKLINGSDIREKTØR: Kathrine Nyhus skal jobbe med utvikling av eiendommer i Arcanum Eiendom.

Går fra CBRE til Windfeldt

Kathrine Nyhus er ansatt som utviklingsdirektør i Lars Windfeldts eiendomsselskap Arcanum Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Hun slutter dermed som direktør i CBRE etter å ha vært der i knappe to år. Som utviklingsdirektør i Arcanum skal Kathrine Nyhus jobbe med å videreutvikle selskapets eiendommer. Hun vil med sin kompetanse bidra med å løfte porteføljen med sin strategiske og faglige bakgrunn.

Arcanum Eiendom eies 100 prosent av Lars Windfeldt, som blant annet var sentral i rehabiliteringen av Indekshuset på Solli Plass, samt utviklet og solgte det nye hovedkontoret til SANDS.

– Jeg er så glad for denne muligheten, men sannheten er at Lars og jeg allerede har jobbet sammen i flere år. Vi fungerer veldig godt sammen og har veldig respekt for hverandres kompetanse. Lars er også bunnsolid i alt han gjør og har langsiktigheten med seg. Det er et godt utgangspunkt når du vil utvikle med kvalitet. Og det skal jeg bidra til, sier Kathrine Nyhus til Estate Nyheter.

Kathrine Nyhus er utdannet arkitekt fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo. Hun har en Mastergrad i arkitektur og urbanisme. Hun har tidligere jobbet i Oslo S Utvikling, der hun var sjef for bygulvet Barcode i flere år. Hun har også jobbet i Sektor Gruppen, hvor hun jobbet med å reprogrammere kjøpesenter til mer byrelaterte handelseiendommer, samt i HAV Eiendom, hvor hun var prosjektleder for Munch|Deichmanprosessen med hovedansvaret for Deichman. Kathrine Nyhus har også tidligere vært formann i Oslo Arkitektforening og styremedlem i Norske arkitekters landsforbund (NAL).

Powered by Labrador CMS