Transaksjoner

Ny transaksjon på Forus

Malling & Co Project Finance har kjøpt Kanalarmen 12 på Forus.

SOLGT: Kanalarmen 12 på Forus er solgt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Wenaas Kapital som selger kombinasjonseiendommen til Malling & Co Project Finance, som har tilrettelagt for en club deal med noen investorer. Wenaas Kapital blir med videre i prosjektet med en eierandel på 30 prosent.

– Wenaas kjenner eiendommen og området godt, og vi er glade for at de ønsket å være med videre i prosjektet, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Project Finance til Estate Nyheter.

Eiendommen har et samlet areal på 10 600 kvadratmeter og er et moderne og fleksiblet bygg. Den er leid ut til MRC Global og FPE Sontum på lange barehouse leiekontrakter som ifølge Mortensen representerer en attraktiv kontantstrøm for investorene.

Kjøper og selger er blitt enige om å ikke offentliggjøre salgssummen, men Mortensen mener at begge parter har grunn til å være fornøyd med transaksjonen som «fremstår som markedsmessig». Årlige leieinntekter er ca. 20 millioner kroner. Selgers rådgiver var Sverdrup Rådgivning ved Jone Idsøe.

– Malling & Co Project Finance har tro på denne typen kombinasjonseiendom på Forus og interessen for prosjektet var svært god. Stigende oljepriser med tilhørende økende investeringer innen petroleumsnæringen gjør at dette fremstår som en attraktiv investering, selv om Forus som kontorområde har vært gjennom tøff periode sier Mortensen.

Nok et gigantisk milliardprosjekt
Bolig
Byrådet trakk seg fra stillingen
Aktuelt
Pangea med knalltall (+)
Analyse
Snart klart for boligbygging i den splitter nye bydelen
Bolig
Mageplask etter Entra-krav på 20 mill. (+)
Juss
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Fikk med seg Husbanken på kombiprosjekt
Bolig
Bedring på 50 mill. for Base Gruppen
Aktuelt
Innmaten er borte, nå starter oppbyggingen
Utvikling
Selger resten etter brannen (+)
Aktuelt