Transaksjoner

Ny transaksjon på Forus

Malling & Co Project Finance har kjøpt Kanalarmen 12 på Forus.

SOLGT: Kanalarmen 12 på Forus er solgt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Wenaas Kapital som selger kombinasjonseiendommen til Malling & Co Project Finance, som har tilrettelagt for en club deal med noen investorer. Wenaas Kapital blir med videre i prosjektet med en eierandel på 30 prosent.

– Wenaas kjenner eiendommen og området godt, og vi er glade for at de ønsket å være med videre i prosjektet, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Project Finance til Estate Nyheter.

Eiendommen har et samlet areal på 10 600 kvadratmeter og er et moderne og fleksiblet bygg. Den er leid ut til MRC Global og FPE Sontum på lange barehouse leiekontrakter som ifølge Mortensen representerer en attraktiv kontantstrøm for investorene.

Kjøper og selger er blitt enige om å ikke offentliggjøre salgssummen, men Mortensen mener at begge parter har grunn til å være fornøyd med transaksjonen som «fremstår som markedsmessig». Årlige leieinntekter er ca. 20 millioner kroner. Selgers rådgiver var Sverdrup Rådgivning ved Jone Idsøe.

– Malling & Co Project Finance har tro på denne typen kombinasjonseiendom på Forus og interessen for prosjektet var svært god. Stigende oljepriser med tilhørende økende investeringer innen petroleumsnæringen gjør at dette fremstår som en attraktiv investering, selv om Forus som kontorområde har vært gjennom tøff periode sier Mortensen.

Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss
Advarer mot byggebrems i nord
Utvikling
– Vi kommer ikke langt med 150 millioner (+)
Utvikling
Her blir det 12.000 kvadratmeter lager
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.