Transaksjoner

Ny transaksjon på Forus

Malling & Co Project Finance har kjøpt Kanalarmen 12 på Forus.

SOLGT: Kanalarmen 12 på Forus er solgt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Wenaas Kapital som selger kombinasjonseiendommen til Malling & Co Project Finance, som har tilrettelagt for en club deal med noen investorer. Wenaas Kapital blir med videre i prosjektet med en eierandel på 30 prosent.

– Wenaas kjenner eiendommen og området godt, og vi er glade for at de ønsket å være med videre i prosjektet, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Project Finance til Estate Nyheter.

Eiendommen har et samlet areal på 10 600 kvadratmeter og er et moderne og fleksiblet bygg. Den er leid ut til MRC Global og FPE Sontum på lange barehouse leiekontrakter som ifølge Mortensen representerer en attraktiv kontantstrøm for investorene.

Kjøper og selger er blitt enige om å ikke offentliggjøre salgssummen, men Mortensen mener at begge parter har grunn til å være fornøyd med transaksjonen som «fremstår som markedsmessig». Årlige leieinntekter er ca. 20 millioner kroner. Selgers rådgiver var Sverdrup Rådgivning ved Jone Idsøe.

– Malling & Co Project Finance har tro på denne typen kombinasjonseiendom på Forus og interessen for prosjektet var svært god. Stigende oljepriser med tilhørende økende investeringer innen petroleumsnæringen gjør at dette fremstår som en attraktiv investering, selv om Forus som kontorområde har vært gjennom tøff periode sier Mortensen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig