HAR STARTET HOS WIEDERSTRØM CONSULTING: Tore Rodahl.

Wiederstrøm styrker staben

Tore Rodahl startet hos Wiederstrøm Hotel Consulting 1. februar i år.

Publisert Sist oppdatert

Rodahl kommer fra Horwath HTL hvor han har alternert mellom avdelingene i Oslo og London og har med seg 10 års konsulenterfaring i hotell- og reiselivsnæringen.

Han har en bachelor fra Hotel Institute Montreux i Sveits og mastergrad fra Cornell University i New York og Hotellhøgskolen i Stavanger.

– Det er veldig positivt at Tore blir med. Nå øker vi kapasiteten, vi får større kompetanse og vi oppnår en del synergier og stordriftsfordeler. Med min hotelldriftserfaring og journalistbakgrunn, og hans F&B-bakgrunn og internasjonale erfaring både fra utdanning og jobb, utfyller vi hverandre bra, sier Peter Wiederstrøm.

Wiederstrøm Hotel Consulting tilbyr hotellrådgivning og andre konsulenttjenester for hotell- og reiselivsnæringen. Oppdragsgivere er fra små bedrifter til store selskaper i privat og offentlig sektor. De betjener hovedsakelig hotelleiere, investorer, eiendomsutviklere, operatører og finansinstitusjoner.

– Jeg setter stor pris på tillitserklæringen fra Peter, og ser fram til å være med på den videre utviklingen av virksomheten, sier Tore Rodahl.

Powered by Labrador CMS