Etter omstruktureringen kan alle de ansatte i Dyrvik Arkitekter gå inn på eiersiden.

Omorganisering i Dyrvik Arkitekter

Etter 20 år endrer nå Dyrvik Arkitekter eierskap og organisering, blant annet med to nye partnere og sju nye assosierte partnere.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært glade for å ha fått til denne nye organiseringen. Det har vært viktig for oss å gi alle muligheter til eierskap og medvirkning, og at vi samtidig sikrer at vi er handlekraftige med tydelige roller, sier Geir Dyrvik.

Fra ansatte til eiere

Som et ledd i omstruktureringen er eierstrukturen endret slik at alle ansatte kan gå inn på eiersiden. Eli Grønn og Torgeir Esmann er tatt opp som likeverdige partnere og supplerer Camilla Molden, Fridtjov Bergsgard, Halvor Bergan og Geir Dyrvik.

– Jeg gleder meg til å jobbe videre med vår satsing på plan og urbanisme. Vi har mange flinke arkitekter på kontoret og jeg synes vår styrke er krysningen mellom bygg og plankompetanse, sier Grønn.

– Jeg ser fram til å jobbe videre med byggeprosjekter og utvikling av kontoret som en del av partnergruppen, sier Torgeir Esmann.

Offensiv satsing

De assosierte partnerne er Anders Sølver Ritto, Duncan Monaghan, Hedda Leivestad, Kjetil Boye Alfarnes, Knut Opperud, Kristin Uleberg Osnes og Tone Rødseth Haugen.

– At disse ni har sagt ja til å bli partnere og assosierte partnere, gir oss ytterligere styrke til en offensiv satsing på plan- og byggeoppgaver. De er alle ressurspersoner med høye menneskelige og faglige kvaliteter, og vi gleder oss til fremtiden, sier Geir Dyrvik.

Powered by Labrador CMS