Nyheter

Ansetter ny prosjektleder

Bonum har ansatt Kristin Hygen som ny prosjektleder.

Kristin Hygen går fra OPAK for å jobbe som prosjektleder i Bonum.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kristin Hygen kommer fra avdelingen for utredning og analyse hos OPAK AS, der hun jobbet i to og et halvt år, før hun 1. januar tiltrådte stillingen som prosjektleder i Bonum. Hygen skal blant annet ha prosjektlederansvaret for nye utviklingsprosjekter.

Hygens arbeidsoppgaver hos OPAK har primært bestått av konseptvalgtredninger, som er tidligfaseutredninger i forbindelse med store statlige eller kommunale prosjekter. Hun jobbet også med usikkerhetsanalyser.

– OPAK er en bedrift bestående av høyt kompetente mennesker med lang erfaring innenfor bygg- og eiendomsmarkedet og jeg setter stor pris på alt jeg lærte i løpet av de årene jeg var der, sier hun til Estate Nyheter.

Bolig fristet mer

I OPAK jobbet Hygen primært med offentlige prosjekter, men interessen for boligmarkedet er større.

– Boligmarkedet er dags aktuelt og interessant, og ettersom det er et stort behov for å etablere nye boliger i Oslo er det høyere tempo i dette markedet, sier hun.

– Etter å ha fulgt med i det private eiendomsmarkedet er jeg imponert over hva Bonum har fått til på kort tid. Det er en bedrift bestående av unge, svært ambisiøse mennesker som ønsker videre vekst. Jeg vil være en del av dette miljøet, forsetter hun.

Administrerende direktør i Bonum, Thomas Bergum Bø er fornøyd med nyansettelsen.

– Vi styrker for tiden flere av våre avdelinger ytterligere med dyktige mennesker, herunder prosjektavdelingen, og fant en svært god kandidat i Kristin. Hun har inngående erfaring fra større prosjekter, stor arbeidskapasitet og passer godt inn i miljøet. Kristin vil være et verdifullt tilskudd for oss fremover, avslutter Bø.

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.