Nye bygg og nye leieavtaler

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Kverneland Bil og Toyota Sørvest går sammen om å etablere Nordens største bilhus på Forus, med et bygg på 29.000 kvadratmeter. Forus-samarbeidet melder nå at det nye hovedkontoret til Oceaneering straks er klart for innflytting. Ferdigstillelsen i fjerde kvartal innebærer at 42.000 kvadratmeter snart skal fylles opp. 

Leieavtalen med Seabrokers Eiendom var opprinnelig på 15 år med opsjoner, men Oceaneering har nå forlenget den til 20 år, inkludert to femårige forlengelsesopsjoner. 

Avtalen innebærer også at leiearealet utvides til å innbefatte hele bygget, samt tilhørende parkeringsareal. Oceaneering har også en intensjon om å inngå driftsavtale for hele bygget med Seabrokers Services. 

Les også: Satser i Stavanger

Tvillinggården fullt utleid

Trallfa Eiendom melder om nye leietakere i Trallfa Tvillinggården og fullt utleid bygg. De nye leietakerne er NØS AS, Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS, Finn.no AS og Bemanningsbyrået AS.

Leietakerne kan også få glede av et nytt servicetilbud. Det er inngått en avtale med Selecta AS som skal installere og drifte Starbucks Corner Café i bygget – den første på Forus. 

Trallfa Tvillinggården ble bygget i 2009, er på totalt 10.000 kvadratmeter og ligger i Luramyrveien 40 på Forus.  

Les også: Slik blir Statoils nybygg på Forus

Les også: Kjøper 50 prosent av Hinna Park

Videre skal Base Property sammen med Petter Stordalens Home Invest bygge et nytt hotell på Forus. Dette blir et forretningshotell med cirka 190 rom hvor Nordic Choice blir leietaker.

Bygget blir på cirka 7500 kvadratmeter og byggingen skal starte i oktober i år. Entreprenør og arkitekt er henholdsvis Backe Bygg og Dark arkitektkontor. 

Hotellet skal hete The Pond by Nordic Choice og planlagt ferdigstillelse er i begynnelsen av 2016. 

Les også: Selger kremtomt på Forus

 

Powered by Labrador CMS