STØRST: Gjennom Geveran Trading Co Ltd er John Fredriksen største eier i Norwegian Property med over 80 prosent av aksjene.
STØRST: Gjennom Geveran Trading Co Ltd er John Fredriksen største eier i Norwegian Property med over 80 prosent av aksjene.

200 største: Shipping-penger flommer i norsk eiendom (+)

Shipping-familier står bak 11 av Norges 200 største eiendomsselskaper. Det viser den omfattende oversikten som Estate Media har utarbeidet.

Publisert

Gjennom flere måneder har Estate Media gravd i regnskaper og databaser, og vi har vært i kontakt med et stort antall selskaper for å komme frem til oversikten over Norges 200 største aktører innen næringseiendom. Vi har rangert selskapene etter leieinntektene i 2019, men har også med antall kvadratmeter som inngår i porteføljen til det enkelte selskap.

Opp gjennom årene har norske redere tjent store penger innen shipping, og oversikten til Estate Media viser at mange av disse pengene har funnet veien til norsk eiendom. 11 av de 200 største selskapene har røtter i shipping.

Norwegian Property

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.