NY PARTNER: AF Kleive-Christie DA overtar dette byggeprosjektet i Molde, etter at avtalen med Betonmast strandet. (Ill.: Kosbergs arkitektkontor)

Mistet storkontrakt

Betonmast gikk glipp av en byggekontrakt på mer enn 200 millioner kroner.

Publisert

I april i år ble det offentliggjort at Betonmast hadde signert samarbeidsavtale med Brunvoll Strandgata AS om oppføring av boligbygg med 92 leiligheter på Brunvollkvartalet sentralt i Molde. Kontraktssummen var på ca 200 milioner kroner. Prosjektet omfattet oppføring av et nytt boligbygg på ca 13.000 kvadratmeter, med underliggende garasjeanlegg.

Les også: Bygger boliger for 585 millioner kroner

Les også: NCC skal bygge nye Jordal Amfi

Nå overtar AF Kleive-Christie DA jobben som Betonmast skulle stå for, skriver Romsdals Budstikke (krever innlogging). Partene opplyser at de ikke har lykkes med å bli enige på noen viktige områder.

– Vi har avtalt og er omforent et sluttvederlag for utførte arbeider, og vil ønske Brunvoll Strandgata AS lykke til med prosjektet, sier daglig leder Eskild Røsand i Betonmast Røsand AS til Romsdals Budstikke.

Les også: Peab-avtale til 192 millioner kroner

Les også: Ny kontrakt til Betonmast

Totalentreprisen med mellom Brunvoll og AF Kleive-Christie DA innebærer oppstart av prosjektet byggeplassen i løpet av november. Oppdraget har en verdi på 220 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS