BYTTER SELSKAP: Etter seks år i Stor-Oslo Eiendom går Richard Zagar til Bonum, der han skal etablere en ny avdeling med prosjektledere som skal jobbe med tidligfase/myndighetsbehandling, kontrahering og gjennomføring, samt bistå med akkvisisjon.

Fra Stor-Oslo Eiendom til Bonum

Richard Zagar blir prosjektsjef i Bonum, og skal etablere en ny avdeling med prosjektledere.

Publisert

– Zagar har en profil som passer veldig godt inn i vårt system. Han har tung erfaring fra store utviklingsprosjekter, nå senest Rift Colosseum, og vil dermed kunne bidra til å styrke samt komplettere en allerede veldig kompetent avdeling, sier Thomas B. Bø, administrerende direktør i Bonum.

Richard Zagar har 13 års erfaring fra eiendomsutvikling og prosjektstyring, hvorav de siste seks årene i Stor-Oslo Eiendom som prosjektleder/prosjektansvarlig. Der har han jobbet med tidligfase/regulering, kontrahering av totalentrepriser samt gjennomføring av bolig- og næringsprosjekter.

For tiden er han prosjektansvarlig for prosjektet Rift Colosseum/Sørkedalsveien 8 på Majorstuen med totalt 116 eksklusive leiligheter, 12.000 kvadratmeter kontor samt restaurant og café.

Les også: Erik Lund ny styreleder i BundeGruppen

Et selskap i vekst– Vi er et selskap i vekst med mange spennende prosjekter i pipen og trenger til enhver tid å styrke kompetansen vår, sier Bø.

I januar starter Zagar som prosjektsjef i Bonum, der han skal etablere en ny avdeling med prosjektledere som skal jobbe med tidligfase/myndighetsbehandling, kontrahering og gjennomføring, samt bistå med akkvisisjon. Bonum blir da sammen med det nyopprettede selskapet Bonum Utvikling et komplett eiendomsutviklingsselskap med tilrettelegging, transaksjoner, utvikling samt gjennomføring av større eiendomsprosjekter.

Les også: Inn i konsernledelsen i Multiconsult

Les også: Leter etter sjef for bygg og bolig

Høye ambisjoner– Zagar skal løfte prosjektavdelingen slik at vi kan effektivisere gjennomføringen og maksimere lønnsomheten i de prosjektene vi tar på oss. Gjennom vår nysatsing Bonum Utvikling vil behovet for kompetanse innenfor kombinerte bolig- og næringseiendomsprosjekter øke og vi er sikre på at Zagar er den riktige mannen for oss, sier Bø.

Ambisjonene til prosjektavdelingen er store og de vil ifølge Bø relativt raskt trenge flere engasjerte medarbeidere som har lyst til å jobbe i et spennende og ambisiøst miljø.

Les også: Melder overgang til CBRE

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Les også: Lederskifte i Maling & Co

 

Powered by Labrador CMS