ØKT FAGLIG BEHOV: - Vi har over noen år sett et økt behov for faglig forsterkning på området bygg og bolig, sier, administrerende direktør Kari Sandberg i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg.

Leter etter sjef for bygg og bolig

Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg søker etter avdelingsleder på området bygg og bolig.

Publisert

Som et ledd i satsingen på bygg og bolig, søker Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) nå etter en ny avdelingsleder for dette fagområdet. Den nye avdelingslederen skal jobbe tett med foreningens medlemsbedrifter.

– Vi har over noen år sett et økt behov for faglig forsterkning på området bygg og bolig, og nå søker vi etter en avdelingsleder i nyopprettet stilling, sier administrerende direktør Kari Sandberg i EBA.

Les også: Melder overgang til CBRE

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Stillingen innebærer et helhetlig ansvar for å identifisere og følge opp de aktuelle saksområdene og problemstillingene som er sentrale for EBAs bedrifter. Arbeidet vil foregå i nært samarbeid med EBAs ulike utvalg bestående av fagpersoner og ledere fra EBAs bedrifter.

– Vi er på jakt etter en person som har næringspolitisk forståelse og byggteknisk kompetanse. Dette er en viktig og spennende stilling, sier Sandberg.

Les også: Lederskifte i Maling & Co

Les også: Ny sjef i Ratio arkitekter

Powered by Labrador CMS