I NY JOBB: Anne G. Kolstad Skogheim er ansatt som Senior Director hos CBRE.

Melder overgang til CBRE

Anne G. Kolstad Skogheim går fra Malling & Co til CBRE.

Publisert

– Jeg har hatt to veldig fine år i Malling & Co Leietakerrådgivning, i en svært spennende og kunnskapsrik organisasjon med masse flotte mennesker, og det ligger overhodet ikke noe dramatikk i min overgang til CBRE, sier Anne G. Kolstad Skogheim.

Hun har over 19 års erfaring fra næringseiendom. De siste 6 årene har hun vært senior rådgiver i DTZ Realkapital og Malling & Co Leietakerrådgivning, hvor hun også var partner.

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

– Da samarbeidet mellom Malling og Cushman & Wakefield ble avsluttet på våren i år, og CBRE, med Eirik Yttervik i spissen – som jeg har jobbet tett med tidligere i DTZ, samtidig banket på døren, så jeg en svært spennende mulighet til å jobbe i en del av en stor, internasjonal organisasjon det ikke finnes så mange andre av i Norge, understreker hun.

Bred erfaringSkogheim har gjennomført en rekke relokaliserings- og reforhandlingsprosesser, både for internasjonale og norske aktører. Hun har jobbet med både private og offentlige aktører, kontor- og lagerbrukere, over hele landet.Anne har tidligere jobbet i mange år med transaksjoner innen næringseiendom, blant annet i Pangea Property Partners og DTZ, men har også bred erfaring fra verdivurdering og eiendomsutvikling.

– Jeg er ansatt som Senior Director i den delen som heter Advisory & Transaction Services – Occupier, og jeg skal jobbe primært med leietakerrådgivning og rådgivning til leietakere med flere av våre tjenester, forklarer hun.

Les også: Lederskifte i Maling & Co

Les også: Ny sjef i Ratio arkitekter

Selskap i vekst– CBRE har vokst mye de siste årene, og fortsetter fremgangen både i forhold til antall ansatte, kompetanseprofil og omsetning. Jeg ser en mulighet til å være med på å videreutvikle et spennende forretningsområde i stor vekst, og samarbeider med gode kollegaer som ser hele bredden i en eiendom, og ikke bare utløst av utløp av leiekontrakten, avslutter Skogheim.

Les også: Ansatt som utviklingssjef i Selvaag

Les også: Går fra analyse til utleie

Les også: Colliers styrker megleravdelingen

 

Powered by Labrador CMS