BYGGER ORGANISASJON: Kristin Hygen blir adm. direktør Tom André Svenning-Gultvedts fjerde ansettelse i Veslefrikk Eiendom.
BYGGER ORGANISASJON: Kristin Hygen blir adm. direktør Tom André Svenning-Gultvedts fjerde ansettelse i Veslefrikk Eiendom.

Blir prosjektleder i Veslefrikk

Veslefrikk Eiendom har ansatt Kristin Hygen som prosjektutvikler.

Publisert Sist oppdatert

Kristin Hygen kommer fra Solon Eiendom, hvor hun har vært prosjektsjef i Solon Eiendom. Før det har hun vært prosjektleder i både Bonum og Opak.

– Jeg kjenner folkene i Veslefrikk godt. Å få jobbe med dem på nytt og være med på å bygge et selskap som skiller seg ut i bransjen, er en mulighet som kanskje ikke kommer igjen. Eiendomsutvikling er vanvittig gøy, men det å bygge “bomaskiner” gir meg ingenting. Poenget må være å bygge boliger man kan være skikkelig stolt av, og Veslefrikk er kompromissløse på kvalitet. De er blitt et selskap andre i bransjen ønsker å samarbeide med, sier Hygen.

Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har en bachelor i økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Kristin Hygen blir dermed administrerende direktør Tom André Svenning-Gultvedts fjerde ansettelse etter at han startet Veslefrikk Eiendom sammen med investorene Petter A. Stordalen og Ketil Skorstad i april 2022.

– Alle vi i Veslefrikk har jobbet med Kristin tidligere, og vet hvor utrolig flink hun er. Kristin er spesielt opptatt av arkitektur, interiør og gode fellesarealer. Hun har den samme lidenskapen for faget som vi andre i Veslefrikk, er drivende god på regulering og samhandling i prosjektene. I tillegg er hun opptatt av gode digitale løsninger og fremtidens løsninger. Vi gleder oss veldig til å få Kristin til oss, sier Svenning-Gultvedt.

Hygen begynner i stillingen august.

Veslefrikk skal bygge boliger og fritidsboliger med kvalitet i alle ledd. Selskapet lanserte sitt første prosjekt på ettårsdagen tidligere denne måneden med “Vinterro”, som skal bli 26 eksklusive chaleter på Kvitfjell.

Veslefrikk har kjøpt 15 prosjekter for utvikling, og har planlagt flere salgsstarter utover året. De fleste av dem er boligprosjekter i Oslo-området.

Powered by Labrador CMS