NYTT KONTORBYGG: Ferd Eiendoms adm. direktør Carl Brynjulfsen og investeringssjef Stian Andresen vil bygge stort på Storo. Foto: Oda Hveem
NYTT KONTORBYGG: Ferd Eiendoms adm. direktør Carl Brynjulfsen og investeringssjef Stian Andresen vil bygge stort på Storo. Foto: Oda Hveem

Ferd med store planer på Storo (+)

Ferd Eiendom har kjøpt Circle K-eiendommen på Storo for å kunne bygge et nytt kontorbygg på inntil 18 000 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

– Nå planlegger vi for et nytt kontorbygg med høye ambisjoner om et innovativt og bærekraftig prosjekt i tråd med verdigrunnlaget til Ferd, sier Carl Brynjulfsen, direktør i Ferd Eiendom.

Han har akkurat gjennomført kjøpet av Vitaminveien 18, eiendommen som i dag huser bensinstasjonen til Circle K på Storo. Tomten er på 4000 kvadratmeter og kan med dagens begrensninger i byggehøyder gi et nytt kontorbygg på mellom 16 000 og 18 000 kvadratmeter. Ferd Eiendom vil så raskt som mulig gå i gang med detaljreguleringen parallelt med at eiendommen leies ut til Circle K for sin bensinstasjonsvirksomhet.

– Eiendommen befinner seg godt plassert i vårt definerte hjemmemarked og er spot on i vår strategi om utvikling av nye og moderne arbeidsplasser i nærheten av høyverdige kollektivknutepunkter, sier Brynjulfsen.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.