Aktuelt:

JURYREPRESENTANT: Henrik Taubøll fra Proptech Norway og Haavind.

Taubøll inn i global bærekraftsjury på MIPIM

MIPIM og eiendomsbransjen satser alt på bærekraft. Når MIPIM går i gang i 2024, vil Norge være representert i den globale ESG-juryen ved Henrik Taubøll fra Proptech Norway og Haavind.

Publisert

I høst var direktøren for MIPIM i Oslo for å snakke til eiendomsbransjen. MIPIM lovet et mer bærekraftig arrangement med ekstra fokus på ESG. Det er også lagt til en ekstra dag dedikert til nye boligmodeller og trender i boligmarkedet.

Global ESG Awards er etablert for å anerkjenne engasjementet fra selskaper og enkeltpersoner i bygg- og eiendomsbransjen når det gjelder ESG. Prisene deles ut hvert år på MIPIM i Cannes i samarbeid med EUBIN. 

I år vil prisutdelingen finne sted på hovedscenen tirsdag 12. mars 2024, etter åpningstale fra Finlands tidligere statsminister, Sanna Marin.

I forkant av MIPIM offentliggjøres de 50 nominerte i hver kategori, mens de fem beste i hver kategori avsløres under vinnerseremonien. Som en avrunding på prisutdelingen vil alle de nominerte løsningene bli samlet i en e-bok med informasjon om de ulike selskapene og deres løsninger.

Henrik Taubøll fra Proptech Norway og Haavind vil representere Norge i den globale juryen bestående av ledende eksperter innen eiendom, innovasjon, nye boformer mv. og vil være til stede på hovedscenen på åpningsdagen.

Powered by Labrador CMS