RYKKER OPP I ADVOKATRANKING: F.v. Stig L. Bech og Tom Rune Lian i advokatfirmaet Wiersholm, førstnevnte nå inn som Senior Statespeople.

Tar steget opp i advokatrangering

- Vi har jobbet for å synliggjøre teamet vårt.

Publisert Sist oppdatert

I dag ble 2024-resultatene fra Chambers Europe offentliggjort. Dette året har det skjedd mye innenfor kategorien fast eiendom, både på de individuelle listene og på firmanivå. En aktør med betydelig fremgang er Wiersholm som for første gang tar steget opp i Tier 1 som firma.

Samtidig har Wiersholm stadig tre advokater på den individuelle listen – Stig L. Bech som Senior Statespeople, Tom Rune Lian i Band 1 og Ståle Meleng inne i Band 4.

- Vi har lenge vært et fullservice advokatfirma også innen næringseiendom, og har jobbet for å synliggjøre det sterke og brede teamet vårt. Det er veldig hyggelig at dette nå er persepsjonen i markedet, sier Lian. 

- Vi kan tilby 50 advokater som dekker hele eiendommens livssyklus, inkludert utvikling og entreprise. Her inngår alle disipliner - som corporate/M&A, skatt, merverdiavgift, finansiering, men også regulatorisk og insolvens/rekonstruksjon.

- Bredden avgjørende

Bredden er avgjørende for å sikre kvalitet i totalleveransen, supplerer Bech.

- Om du skal gjennomføre en transaksjon, må man kunne mer enn bare selskapsrett og M&A, selv om dette er viktig nok. I bedømmelsen av prosjektet og kartleggingen av risikofaktorer er det ofte tingsrett, entreprise eller regulatorisk kunnskap som er avgjørende.

- Vi ser over tid at det er gunstig for alle våre advokater å jobbe tett med kollegaer som har kompletterende kunnskap. De senere årene har vi ikke minst brukt mye tid på å bygge opp forståelse også for de lange utviklingsdisiplinene, slutter Bech.

Powered by Labrador CMS