KONTINUITET: – Vårt mål var å beholde våre store leietakere, sier forvalter Linn Brenne.

Fikk med seg SEB i ti nye år

– Vi er svært fornøyde med fortsatt å ha SEB som leietaker, sier Linn Brenne.

Publisert

De seneste to årene har Storebrand revitalisert Filipstad Brygge i Oslo, herunder rehabilitert og bygget på ett av de fire byggene. 

– Vårt mål var å beholde våre store leietakere, og har hele tiden hatt tett dialog med dem for å sikre at grepene vi har gjort svarer til deres forventninger. Denne forlengelsen med SEB er beviset på at vi har lykkes, sier Linn Brenne som er forvalter for Storebrand Livsforsikring.

De har nå litt over 1.700 kvadratmeter ledige kontorarealer i bygget som er totalrehabilitert.

Avtalen med SEB at det skal utføres en omfattende rehabilitering av dagens lokaler. Ikke minst vesentlige tekniske oppgraderinger.

– Vi får nå kontorlokaler med et moderne uttrykk og tilpasset dagens virksomhet med mer flyt mellom etasjene, sier Johan Persson i SEB i Norge.

Som del av prosjektet har Storebrand inntatt flere miljøtiltak som løfter eiendommen til energiklasse B og BIU Excellent. Ved beplantingen av uteområdene har det vært høyt fokus på biologisk mangfold med bruk av stedegne arter. Den økologiske verdien er dessuten økt betraktelig ved at det nå er 600 kvadratmeter med beplantet areal mot tidligere 40.

Powered by Labrador CMS