Pilar Bjerke.

OsloBolig kjøper ti leiligheter av Stor-Oslo Eiendom

– Bjerke er et spennende område, og vi ser frem til å hjelpe nye unge førstegangskjøpere med å realisere boligdrømmen, sier styreleder i OsloBolig, Anne Helene Mortensen.

Publisert

OsloBolig eies av Oslo kommune, OBOS, Bane Nor Eiendom og NREP. Selskapet er opprettet for å kunne tilby en alternativ vei inn i boligmarkedet for de som ellers sliter med å komme seg inn. Søkere som oppfyller visse kriterier, vil kunne søke om å få kjøpe av OsloBolig. DNB er samarbeidspartner og tilbyr finansiering til disse kundene.

OsloBolig skal kjøpe boliger på prospekt, og selge disse videre gjennom en deleiemodell. Ambisjonen er å nå 1.000 boliger i løpet av 5-7 år. Selskapet har tidligere tilbudt leiligheter i Neptune-prosjektet Østensjøporten.

Nå har OsloBolig kjøpt ti leiligheter i Pilar Bjerke – et prosjekt i regi av Stor-Oslo Eiendom.

– Boligmarkedet er krevende for tiden, derfor er det ekstra gledelig at vi kan annonsere at de neste OsloBoligene er til salgs. Bjerke er et spennende område, og vi ser frem til å hjelpe nye unge førstegangskjøpere med å realisere boligdrømmen, uttaler styreleder i OsloBolig, Anne Helene Mortensen, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS