BETYDELIG RABATT: Opprinnelig var prisforlangende for denne eiendommen 45 millioner kroner. Selgerne har nå takket ja til 27,8 millioner kroner, som er godt under det de selv kjøpte eiendommen for.

Solgt etter prisavslag på 17 mill 

Selger kjøpte for 30 millioner kroner og har brukt store beløp i oppgradering.

Publisert Sist oppdatert

Etter nesten ett år på markedet er denne eiendommen på Stabekk i Bærum solgt. Da den ble lagt ut til salgs i mars i fjor, var prisantydningen 45 millioner kroner. 

I henhold til Eiendomsregisteret har eiendommen nå fått ny eier, som har betalt 27,8 millioner kroner. Kjøper er et par i 30-årene.

Selger er møbel-gründer Stian Berg, tidligere kjent for å ha solgt Bohus-varehus til Skeidar med solid gevinst. Han har også stått bak møbelkjedene Hilmers Hus, Room og Habitat.

Berg betalte selv 30 millioner kroner for eiendommen da han ervervet den fra Carnegie-sjef Christian Begby, som på sin side kjøpte eiendommen for 27 millioner kroner i 2020. 

I Bergs eiertid er eiendommen rehabilitert og oppgradert fra innerst til ytterst, et prosjekt som trolig har kostet flere millioner kroner.

Eiendommen har også vært forsøkt delt, med det formål å utnytte den til ytterligere boligbebyggelse. Bærum kommune satte imidlertid foten ned, og Statsforvalteren stadfestet senere kommunens vedtak.

Powered by Labrador CMS