Juss:

ANERKJENT: Mikkel Vislie i advokatfirmaet Selmer.

Selmer-partner Mikkel Vislie får internasjonal anerkjennelse

I årets Chambers Europe Guide rykker Vislie opp til kategorien Senior States People.

Publisert Sist oppdatert

Det internasjonale rangeringsbyrået for advokater, Chambers Europe Guide, anerkjenner i år Mikkel Vislie for betydningen han har hatt og har for utvikling av eiendomsprosjekter, og rangerer ham i kategorien Senior States People.

− Mikkel er en sentral bidragsyter for Selmers eiendomsteam og har i årevis jobbet for flere av de største eiendomsselskapene i Norge. Vi er veldig stolte over denne utnevnelsen og er glade for at Chambers gir Mikkel den anerkjennelsen han fortjener, sier managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender.

25 år i eiendomsbransjen

Vislie har jobbet med eiendom i over 25 år. Han ble partner i Selmer i 1997 og er spesialisert innen eiendomsutvikling og -transaksjoner. De siste 20 årene har han særlig arbeidet med utvikling, utleie og finansiering av bolig- og næringseiendom for offentlige og private utbyggere, eiendomsselskaper og tilretteleggere av finansielle investeringer.

Vislie har vært rådgiver i en rekke store utbyggingsprosjekter, som blant annet utviklingen og utbyggingen av Tjuvholmen, Harbitz Torg, Via og Sommerro-prosjektet.

Powered by Labrador CMS