ÅRLIG TRADISJON: Colliers' arrangement Young Professionals arrangeres hvert år.

Samlet 150 unge talenter på takterrassen

– Dette er nå en årlig tradisjon, sier Karoline Fagerheim i Colliers om arrangementet Young Professionals.

Publisert

Det var i fjor at Colliers slo på stortromma og inviterte 150 unge eiendomstalenter til sin nye minglearena Young Professionals. Arrangementet var fullsatt og ble tatt godt imot, og sist torsdag gjentok Colliers suksessen på sin takterrasse på Tjuvholmen.

– Vi samlet 150 unge talenter fra bransjen for å dele erfaringer og skape en sosial arena. Dette er en møteplass hvor vi stilte med DJ, mat og drikke. Det legges opp til at gjestene skal mingle og bygge nettverk. Vi arrangerte for første gang i fjor, og nå er det en tradisjon. Vi vil gjøre det hvert år fremover, sier Karoline Fagerheim, Head of Marketing & Communications Nordics i Colliers til Estate Nyheter.

Arrangementet var samtidig med at Ung i Næringseiendom samlet 250 av sine medlemmer på Hotel Bristol, men det hadde liten negativ effekt på oppmøtet.

God stemning.

– Det var overraskende mange som kom på begge arrangementene. Vi sendte invitasjoner til vår gjesteliste og det var bare fem som meldte avbud. Det er ekstremt mange som setter pris på å kunne møte på denne måten, sier Fagerheim.

Hun mener det er viktig med arenaer for nettverksbygging for de unge i bransjen, og også konkurrenter av Colliers slipper til på Young Professionals.

– Vi håper å bli kjent med både kunder og konkurrenter og høre hvordan de ser på markedet og hvordan de jobber. For oss i Colliers er det også viktig å vise at vi satser på de unge.

Powered by Labrador CMS