Karriere:

NY REITAN EIENDOM-SJEF: Trond F. Mellingsæter går fra stillingen som landssjef i Danske Bank Norge til å bli adm. direktør i Reitan Eiendom.
NY REITAN EIENDOM-SJEF: Trond F. Mellingsæter går fra stillingen som landssjef i Danske Bank Norge til å bli adm. direktør i Reitan Eiendom.

Blir sjef i Reitan Eiendom

Trond F. Mellingsæter er ansatt som ny adm. direktør i Reitan Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dermed forlater Ingolv Høyland sjefsstolen i selskapet han har ledet siden oppstarten i 1995. Høyland går over i rollen som styreleder i Reitan Eiendom.

– Vi har sterk tro på at Trond Mellingsæter vil passe godt inn hos oss, og at han vil bli godt mottatt blant ansatte, kunder og partnere, sier Ingolv Høyland.

Mellingsæter er utdannet fra Harvard Business School, Insead og Universitetet i Oslo og kommer fra stillingen som landssjef i Danske Bank Norge. Han har tidligere blant annet jobbet i Enova og er også styreleder for næringsforeningen i Trondheim.

I Reitan Eiendom vil Mellingsæter få ansvaret for å utvikle selskapet videre med hovedvekt på de tre satsingsområdene: Sentrumseiendom i Trondheim, Bergen og Oslo, Logistikk- og industrieiendom i Skandinavia og Handelseiendom i Skandinavia.

– Jeg har hatt mange gode år i Danske Bank, men det er en tid for alt. Nå ser jeg frem til å bli en del av Reitangruppen som jeg kjenner godt gjennom mange år, både fra bankens side og som en av de største næringslivsaktørene i Norge. Jeg ser frem til å kunne bruke av min erfaring fra en nordisk organisasjon til å videreutvikle og forvalte eiendomsporteføljen i gruppen fremover, med utgangspunkt i vår solide base i Trondheim. Jeg mener Reitan Eiendom er en skjult juvel i det skandinaviske eiendomsmarkedet og sammen med styret vil jeg fortsette å gjennomføre fremtidens ambisjoner for selskapet, sier Trond Mellingsæter.

Powered by Labrador CMS