Annonsørinnhold

Jeg har kun hørt positive ting fra de ansatte. Alle er veldig fornøyde. Hvor fint det er, hvor praktisk det er. Og så er vi veldig forbøyd med utsikten, sier Per Høiby i First House.

Rådgivningsselskapet First House har endelig flyttet inn i miljøbygget ØV13: -Bygget er fantastisk

I februar kunne Anthon Eiendom endelig vise frem Øvre Vollgate 13, etter en drøyt to år lang restaureringsprosess. Det spektakulære bygget er 7300 kvadratmeter stort og huser flere bedrifter. Et av dem er rådgivingsselskapet First House, som flyttet inn i mars.

– Vi kom på befaring her i 8. etasje. Og det var så utrolig fint her oppe. Denne utsikten. Det er ganske unikt å se utover både Holmenkollen og fjorden, sier Per Høiby, daglig leder i rådgivningsselskapet First House, mens han viser rundt oppe på «taket», som de kaller det.

Vil du vite mer om ØV13? Kontakt Anthon Eiendom i dag.

Bygget er på åtte etasjer, og de øverste etasjene har sydvendte terrasser og panoramautsikt. Dette setter Høiby og resten av gjengen i First House pris på.

– Nå har vi nettopp hatt bankett her ute etter Holmenkollstafetten. Jeg tror de koste seg, humrer han.

Nytt arbeidsmønster etter covid

Konsulentselskapet har holdt til i Haakon VIIs gate 10, men begynte å se etter nye lokaler i 2021.

– Det var mange gode grunner til det. Det ene var det kontraktuelle, det andre var behov for mer plass, og det tredje var om arbeidslokalene var tilpasset den hverdagen vi nå er i. Alle faktorene spilte inn, men det siste var nok kanskje det viktigste, noe vi erfarte etter covid.

Konsulentselskapet har tatt innover seg at de jobber i en hybrid hverdag.

– Her har vi et hav av stillerom, prosjektrom, sosiale soner. Vi følger 80/20-regelen, folk er stort sett på kontoret, men det er free seating og clean desk, sier Høiby.

ØV13, prosjekt ved Pushkak arkitekter og Iark interiørarkitekter

Miljøbygg

Anthon Eiendom har høy bevissthet rundt samfunns- og miljøansvar, og ØV13 er et miljøriktig smartbygg med BREEAM-NOR Excellent-sertifisering. Det har blitt lagt stor vekt på gjenbruk av materialer, og bygget har stor grad av fleksibilitet for tilpasning til både vekst og reduksjon i leietakeres behov.

Miljøaspektet er også viktig for Per Høiby og First House.

– Da vi flyttet, bestemte vi oss for å gjenbruke alt vi hadde. Vi tok med oss alt unntatt noen store, gamle skap. Jeg synes det er tullete å kjøpe nytt når man ikke trenger det.

For Høiby er det også viktig med kontorer med karakter. Og det har ØV13 mye av. Interiøret er en oppgradering og forsterkning av funksjonalismens rasjonelle eleganse med solide og robuste materialvalg. Dette er forent med en moderne, eksklusiv estetikk, gjennom bruk av messing i rekkverk og detaljer, kombinert med lys terrazzo og eikefinér med spiler og eikegulv.

Les mer om ØV 13 her.

Cooperate og koselig

– Hvor man holder til, er en del av selskapets kommunikasjon. Og forventningene til dette bygget innfridde til det fulle. Det er litt cooperate, men samtidig hjemmekoselig. Og materialevalgene er helt supre, sier Høiby entusiastisk.

Det er første gang First House er leietakere av Anthon Eiendom, men ikke den siste, skal vi tro Høiby.

– Fra første møte var det involvering fra alle som skulle involveres, og de har fulgt opp prosessen hele veien. Det har aldri vært noen problemer. Og selve bygget er jo helt fantastisk, så det er åpenbart at de har noen flinke prosjektledere. Jeg har leid noen steder rundt om i byen, og Anthon Eiendom er den mest profesjonelle aktøren jeg har møtt.

First House flyttet inn i ØV13 sammen med de 5 andre selskapene i byråfamilien. Sustainability, Vektor Consulting, Hastings, Hekt og Scandsports.

Stor interesse

Peder Chr. Løvenskiold, administrerende direktør i Anthon Eiendom, er veldig fornøyd med jobben som er gjort med å transformere Øvre Vollgate 13 til et moderne kontorbygg.

- Det var stor interesse for arealene fra potensielle leietakere. Det ga oss en god bekreftelse på at beliggenheten i Øvre Vollgate og den kvaliteten vi leverer, er attraktiv for krevende leietakere, sier han.

- De firmaene vi gjorde avtaler med, var alle ledende virksomheter innen fremtidsrettede industrier som kommunikasjon og IT. Disse virksomhetene, som First House, Cegal og Kyndril, er rådgivere som verdsetter et godt, fysisk arbeidsmiljø, og nærhet til sentrale institusjoner i Oslo.

Løvenskiold er veldig glad for at First House er den største leietakeren i bygget.

– Vi føler at det er en type virksomhet som «kler» bygget godt, og som kan få mye ut av byggets kvaliteter, som et fleksibelt møteromssenter med eget studio for produksjon av podcasts samt alle tjenestene som ligger i vårt konsept «Frydefull jobb».

Ute etter nye kontorlokaler? Ta kontakt med Anthon Eiendom for visning.

Powered by Labrador CMS