PÅ PLASS HOS HAAVIND: Til venstre nyansatt partner Elin Mack Løvdal og til høyre leder for Haavinds eiendomsavdeling, partner Terese Negaard Sørli.

Profilert partner går til Haavinds eiendomsteam

Haavind styrker laget med Elin Mack Løvdal, som har bred kompetanse innen eiendomstransaksjon, samt bank og finans.

Publisert Sist oppdatert

Mack Løvdal kommer til Haavind fra CLP, der hun var vært partner siden 2016. Hun har også erfaring fra BAHR og Forsvarsdepartementet. 

- Etter åtte år i CLP er det vemodig å forlate gode kolleger og venner der. Samtidig gleder jeg meg til å begynne i Haavind, et firma med en lang og stolt tradisjon innen eiendom. Jeg kjenner allerede mange av de nye kollegene mine og vet at det er et høyt faglig nivå og et godt sted å jobbe, sier Mack Løvdal. 

 Mack Løvdal er rangert blant landets ti beste eiendomsadvokater i Kapital JUS. Hun jobber primært med transaksjoner, finansiering og strukturering av investeringer. Hun har også erfaring med utvikling, forvaltning og leie.

- God vekst innen eiendom

- Haavind har hatt god vekst innen eiendom, med et bredt tilfang av alle typer eiendomsrelaterte saker. Med Elins ankomst styrker vi teamet ytterligere, særlig innen transaksjonsrelaterte oppdrag og finansiering. Elin vil passe godt inn i Haavind, med fokus på høy faglig kvalitet og gode leveranser til kundene, kombinert med en sterk kommersiell forståelse, sier Terese Sørli, partner og avdelingsleder for eiendom i Haavind. 

Mack Løvdal har omfattende styreerfaring fra både bank- og eiendomssektoren og var en av initiativtakerne til Styrelisten – et pro bono-prosjekt som kobler potensielle styremedlemmer med selskaper. Hun vil tiltre i sin nye rolle 5. august. 

 - Vi er veldig glade for å få Elin med på laget. Hun har en sterk markedsposisjon og en solid faglig profil. Eiendom er et viktig strategisk område i Haavind, og med Elins brede erfaring, ikke minst innen finansiering, vil hun også være et fint supplement til bank og finans, sier Preben Brecke, Managing Partner i Haavind. 

Powered by Labrador CMS